Maila!


Mail är alltid kul att få! Är du nyfiken på att samarbeta, gå en fotorunda och ta en kaffe, ta några sjyssta bilder till din egna portfolio eller om ni ska gifta er, tveka inte att kontakta. Jag skräddarsyr en fotografering efter önskemål så att det passar er. Hörs!

FAQ

Hur bokar jag en fotografering?

Du kan skicka ett mejl eller ett DM på Intagram, där heter jag Fotografheidi 📸

Hur många foton ingår i en fotografering?

Det beror på vilken slags fotografering det gäller. Men jag är väldigt generös med bilderna så ni får alltid extra bilder för slanten!

Sen skräddarsyr jag fotograferingen efter så att det passar er och vi kommer överens om antal bilder.

Vart utgår jag ifrån?

Jag bor i Örbyhus, en liten by i Norra Uppland, ca 5,4 mil norr om Uppsala och 6,8 mil söder om Gävle, vilket håll man nu kommer ifrån!

Kan du resa om man inte bor i närheten för en fotografering?

Självklart, utan tvekan! Jag reser gärna land och rike runt för att fotografera. En liten slant för milen kommer att räknas på på ordinarie prispaket, men allt kommer vi överens om så att det inte blir några överraskningar, det lovar jag.

Går att avboka?

Absolut! Bokar ni av minst 2 veckor före bokad tid så kostar det inget. Men är det mindre än 2 veckor kvar till utsatt datum så kommer ingen återbetalning på bokningsavgiften att göras.

Detta gäller vid Bröllop.

För andra frågor kring avbokning eller ombokning, kontakta mig via mail.

Vilka betalsätt finns det?

Jag är noga med att göra allt rätt, så jag kommer att erbjuda faktura via Frilans Finans.

Kan man köpa dina prints / Posters?

Självklart! Kontakta mig via mail eller DM via Instagram (fotografheidi) så löser jag detta åt dig. Där får du även information om prissättning.